När du köper valp från oss ingår:

  • Valpen är veterinärbesiktigad, vaccinerad, DNA-testad (bedlington) , avmaskade enligt praxis
  • Medlemskap i SKBK, Skandinaviska bedlingtonterrierklubben eller SRRS, Svenska Rhodesian ridgebackklubben
  • Klippkompendium, som även innehåller vad man behöver för utrustning för att kunna sköta pälsvården (bedlington)
  • 2 vardagsklippningar(rakad kropp, klippta ben och huvud) samt öronrengöring. kloklippning till hunden fyllt 1 år. Därefter kan vardagsklippning erbjudas i mån av tid till priset av 500 kr. (bedlington)
  • Ett startpaket från Agria,  Mera Dog -torrt helfoder och MUCH- färskfoder
  • En försäkring på valpen (som den haft från 6 veckor) tecknad i Agria som man som köpare tar över eller tecknar ny försäkring på annat bolag


Våra valpar

Föds inomhus och bor i eget sovrum tillsammans med sin mamma första 3 veckorna.   Sedan flyttar valparna ut i vårat kombinerade kök/vardagsrum och får delta i vardagen. När de blir så pass stora och behöver större utrymme får de gå fritt i rummet och vi börjar rumsrenhetsträning vid ca 5 veckors ålder då det blir tydligare när det är dags. De har sin valplåda kvar som de endast sover i på natten. Utomhus -när vädret tillåter vistas valparna fritt på våran tomt utom när de sover då de är i en valphage (från ca 5 veckors ålder).
Vi har för avsikt att hinna åka ut på turer i bilen och att ta skogspromenader, även ta oss till en liten enskild strand för att bekanta valparna med vatten och allt tillsammans med mamma som ger trygghet förstås. (Allt beroende på årstid och tillgänglighet).
Från 2 veckors ålder börjar jag vänja valparna vid att klippa klor, allmän hantering(titta i öron, mun etc) mycket korta stunder i början.
Närmast bekanta kan få hälsa på valparna tidigast när de är ca 3 veckor. Valpspekulanter vid ca 4 veckor . Allt för att ej stressa mamma och valpar men även för smittrisk osv.
Vi levererar valparna under 9:e levnadsveckan

Våren 2018

Bedlingtonterrier
e. SUCH SEJV-14 SEJV-15 Notice Mumbo Jumbo
u.C.I.B SE UCH NO UCH DK UCH NORD UCH DKV-17 Toolbox Never Give Up "Mossa"
Föddes 20180527 (Morsdag)
5 hanar och 2 tikar

Sommaren 2019

Bedlingtonterrier
e. SE UCH  NO UCH Notice Knight Rider Kit "Kitt"
u.C.I.B SE UCH NO UCH DK UCH NORD UCH DK Vinnare-17 NO Vinnare-18 Toolbox Never Give Up "Mossa"
Föddes 20190719
4 tikar och 1 hane

kitjpgmossa norska vinnarejpg