Ny presentation av Lightkullen

Allmänt om kullen är att de är pigga , glada, aktiva valpar. Tar sig för saker på egen hand och älskar att vara utomhus framför allt i stora hundgården. Den står alltid öppen och där finns olika nivåer att klättra upp/ner för., stockar att kliva över/under och andra gömmor i form av hundkoja, bur i kanvas, andra liggplatser mm. Det är som att komma till ett lekland för valpar tror jag !
Äter bra gör alla, de får MUSH färskfoder 2 mål om dagen och torrfoder från Mera dog och lite annat gott och smått att prova på. Sover gott, tryggt och tyst ända fram till 06.00 skönt!
Valparna har sedan de var 4-5 v. varit ut och rastas efter varje måltid, sovpaus, när de varit själva(de är lösa i huset, sover bara i valphagen på natten för att lära sig att då sover man) och vid behov när jag hinner med och se att det är dags!
Vi har åkt bil var tredje dag sedan de var 4 v.  Vi gör även då olika miljöupplevelser i samband med detta. Tex att vara i skogen, vid vatten , på asfalt osv.
Här kommer nu en presentation av de små gullungarna!
 
Cajsa Cavat =full fart
. Nyfiken och stor aptit på livet. Glad , pigg tjej som gillar allt, hittar alltid på något bus, har glimten i ögat. Fast denna fart kan hon koppla av väldigt bra och sova tryggt när det behövs. En riktig pärla!
Cajsa sittandepng

Phoebe- En tjej som kan beskrivas med ordet lagom, sticker inte ut på något vis men har allt som jag som uppfödare vill ha. Trygg, säker, balanserad och har goda proportioner. Kommer stanna i kennelägo men bo hos fodervärd.
Phoebe sittandepng

Rosalie- alla faller för Rosalie. Denna tjej var minst i kullen men nu har hon snart växt i kapp. Hon är också en trygg, självsäker tjej som kan försvara sig om det behövs. Hänger gärna på upptåg och sover också tryggt och kan slappna av. Lite busig är hon allt! Lärde sig snabbt var toaletten är=utomhus. Kan ev. stanna i kennelägo.
Rosalie sittandepng

Mira- 110 % GULLIG. Hon är bara så gullig. När barnbarnen var här var det hon som var med bredvid dem. Mira blir nog inte den största tjejen- men vilken fart och ger aldrig upp när hon bestämt sig för att ta sig fram någonstans. Mira lärde sig snabbt var man gör sina behov. Jag hade fel skär vid rakning men det växer ju snart ut så hon blir så fin till flytten.
Mira sittandepng

Woody- gosigaste killen i världen!  Älskar att mysa. Han är den som protesterar lite vid sängdags, men efter några minuter kommer han till ro och sover gott. Han älskar mat! 
Full fart med systrarna, finns inget han inte vill göra. Drog sig också till barnbarnen när de var här. 
En riktig goding!!!
Woody sittandepng