Valparna 5 v. gamla, 1 tik otingad.

En liten presentation av valparna mer individuella bilder kommer.

Kajsa- Var störst och först ut i kullen alltså storasyster. Har en stor aptit på livet. Nyfiken på allt och hänger alltid på mig när jag rör mig i huset. Kan sitta och titta på mig när jag diskar tex så himla öppen och framåt.

P1020553JPG

Phoebe- Syster nr.2 . En samlad, trygg tjej som har allt- en trygg Volvo kan man säga, men av nyare modell förstås!!!

P1020534JPG

Lilla Rosalie- Syster nr 3 och minst i kullen . Har i princip växt ifatt alla i vikt men kommer nog bli en storlek mindre. Annars lika personlighet som Kajsa men med mer elegens, en stilren tjej. Kan även tycka att det är skönt att ligga själv och sova ibland oftast på fårskinnet vid min fåtölj.

P1020567JPG

Lilla Mira- Syster nr. 4. En riktig fartig entré till världen, fort gick det; som här kommer jag och mig har ni väl väntat på ! Kullens lilla clown tror jag, kan konsten att roa sig själv väldigt bra.

P1020568JPG

Lillebror Gos- Lillebror, lillebror så gosig kille !!! Vill vara nära , älskar att busa med systrarna och har förmågan att hänga med Kajsa på bus och tycker väldigt mycket om mat.

P1020565JPG